4hoog

Verbeelding, verstilling, verwondering, verrijking, verankering en soms een beetje verontrusting.
Via theater.
Voor iedereen.
Maar vooral voor de kleinsten onder ons.

Kleutertheater, het is de passie, het DNA van 4Hoog.
Jonge kinderen in aanraking brengen met schoonheid en ontroering, en hen zo doen voelen, nadenken en voorbij stereotypen, grenzen en vooroordelen doen kijken.
Via theater een kiem planten bij de volgende generaties. 
Een grote maar mooie en o zo belangrijke missie.
Groots theater voor kleine kinderen.
Dat is 4Hoog.

MISSIE


Iedereen heeft recht op schoonheid en ontroering. 
Hoe jonger je hiermee in aanraking komt, hoe rijker je leven wordt.

Kunst voedt de menselijke ziel en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom wil 4Hoog kinderen vanaf 3 jaar door theater raken, verrijken en verwonderen, om hen zo een venster op de wereld te bieden.

Kunst maken voor kinderen is echter geen kinderspel. Het is een métier, waarbij zowel het kind als de kunst au sérieux genomen wordt. 4Hoog kiest daarom voor een professionele benadering van kleutertheater. 

4Hoog geeft kinder- én kleuterpodiumkunsten een volwaardige plaats in het kunstenlandschap. Met bijna 20 jaar ervaring in het maken en spelen voor (jonge) kinderen, deelt en bestendigt het zijn kennis, expertise en overtuiging.

4Hoog wil theater maken, spelen, overtuigen en delen, opdat zoveel mogelijk kinderen van jongs af aan met kwalitatief en grensverleggend theater in contact komen én daar het plezier, de impact en de geneugten van ervaren.

Compilatie 20 jaar 4Hoog