Voor scholen - Inschrijfformulier schoolvoorstellingen 18-19 in Gent

Beste directeur, beste leerkracht, beste cultuurgangmaker,

Met trots stelt 4Hoog het programma voor komend schooljaar voor. We spelen opnieuw heel wat voorstellingen waar de 4Hoog ingrediënten in terug te vinden zijn. Humor, poëzie, sterke beelden en veel muziek komen steevast in onze voorstellingen terug./

Voor het lopende schooljaar 18/19 hebben we nog een aantal plekken beschikbaar. Je kan jouw voorkeursvoorstellingen en data invullen door op volgend invulformulier te klikken.

We hebben ook extra schoolvoorstellingen bijgepland van de nieuwste locatievoorstelling in het museum 'Ik wist niet dat dit dat was' (5+: 3de KK, 1ste en 2de leerjaar) bij onze partner het MSK in Gent. Snel zijn is de booschap want de plaatsen zijn beperkt.

Wil je wat meer info over de voorstelling?  Ga naar de 4Hoog site en klik dan op de affiche van de voorstelling en krijg zo meer uitleg, foto’s, trailers en lesmappen.  Bekijk ook zeker eens ons Pinterestaccount voor aanvullende ideeën bij de lesmappen.

De kostprijs is nog steeds €5 per leerling (1 begeleider per klasgroep gratis). Reserveer snel, dan ben je zeker van je plaatsen! We sturen snel een bevestiging.


Bij vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

We proberen jouw voorkeursdatum te behouden, indien dit niet lukt, nemen we contact op om alternatieven te bekijken. Je krijgt sowieso van ons een bevestigingsfomulier opgestuurd. Dit dien je getekend terug te sturen.