Voor scholen - Inschrijfformulier schoolvoorstellingen 19-20 in Gent


Beste directeur, beste leerkracht, beste cultuurgangmaker,

Met trots stelt 4Hoog haar programma kindertheater voor komend schooljaar in Gent voor.
Ook dit jaar bieden we jullie een waaier aan voorstellingen aan vol humor, poëzie, muziek en mooie beelden. 

We hopen ook jouw school te mogen ontvangen tijdens onze schoolvoorstellingen in Gent.
In DEZE bijlage kan je ons aanbod theater voor kleuter en lagere school raadplegen. 
Wil je wat meer info over de voorstelling? Klik dan op de titel en krijg zo meer uitleg, foto’s, trailers en lesmappen. 

We stellen maar liefst 3 nieuwe voorstellingen aan. Een remake van een 4Hoog-klassieker 'WOLK'. De gloednieuwe voorstelling 'Kom Wel'. En we gaan een tweede samenwerking aan met het MSK en maken tijdens het Van Eyck jaar een kleutervoorstelling rond het Lam Gods en het werk van Van Eyck - Van Eyck voor kleuters (werktitel). Onze eerdere samenwerking met het MSK 'Ik wist niet dat dit dat was' (4+) is trouwens volgend schooljaar ook opnieuw in het MSK te zien.

Graag vermeld ik ook dat we voor het allerlaatste seizoen de klassieker 'De koning zonder schoenen' presenteren. Om in schoonheid afscheid te nemen presenteren we de voorstelling in samenwerking met Historische Huizen na de krokusvakantie van 2020 in het Gravensteen. Een niet te missen event voor de kleuters.

Dat allemaal samen met onze repertoirevoorstellingen hebben we een mooi uitgebreid aanbod waarvan wij hopen u op één of meerdere voorstellingen te mogen ontvangen.

 Speciaal voor de peuters en jonge kleuters ontwikkelde 4Hoog ook een theatertraject, dit om hen stapsgewijs in contact te brengen met theater. Het traject bestaat uit 3 stappen: een voorstelling in de klas, de animatiefilm 'Tello gaat naar Toneel' (+ prentenboek + klaspop) en uiteindelijk de theatervoorstelling zelf. Meer info over het theatertraject vind je hier.

 Je kan je voorkeursvoorstellingen en -data invullen via dit invulformulier.

De kostprijs is nog steeds €5 per leerling (2 begeleiders per klasgroep gratis bij kleutervoorstellingen, bij lager onderwijs 1 begeleider gratis)

Reserveer snel, dan ben je zeker van je plaatsen! Ten laatste eind juni bevestigen wij je reservatie.

Bij vragen, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.