Reacties pers & publiek over KEIK

"Vanmorgen KEIK gezien. Waw! Mooi. Fijne ideeën. Goed gedaan. Dochter Selma (4j) vond het mooi, grappig en soms een beetje zot..."
Stijn Felix, Gent

"Beste meneer Van der Aa, KEIK was prachtig. Dat vond ook mijn kleuter van bijna 4. Hopelijk kunnen we nog eens samenwerken."
Chantal Pattyn, nethoofd Klara na Klara for Kids in HETPALEIS 2012

"Da's toch weer, o zo schoon, hé! Da's het ding van 4Hoog, theatercreaties maken voor de allerkleinsten! Blijf dit vooral verder doen!"
Sabine, Theater Zam Zam

"Ik ben gisteren naar KEIK geweest. Ik vond het een schitterende voorstelling, proficiat aan jullie allen. Nog nooit zo'n aandachtige zaal kleuters gezien. Volgens mij is er zelfs niemand naar de wc geweest tijdens de voorstelling ;)"
An Lambin, Bis Producties


"Je hebt film en je hebt theater. Dachten we. 4Hoog toont wat daar nog allemaal tussen kan zitten: een speelse waaier aan twee- en driedimensionele verschijningsvormen, knap ineengeschoven door cineast-regisseur Jonas Baeckeland. (...) Misschien is dat nog het mooiste aan KEIK, ver voorbij TikTak. Zijn speelse vorm is maar een cadeaupapiertje rond de eigenlijke inhoud. Het ontluiken van de natuur is maar een metafoor voor het opgroeien van de kleuters zelf. Het ei is hun eigen leven. Draait alles in het begin om een kooitje, aan het slot draait alles om een kus. De rups, de vlinder, u kent het. 4Hoog heeft met die visuele ontkleutering al langer ervaring, maar KEIK is zonder meer een hoogtepunt." 
Wouter Hillaert, De Standaard, 3 juni 2011

"De jongen plukt in het animatiebeeld getekende bloemen, en komt met papieren bloemen naar voren. En zo schuift een prettige, magische wereld voor, achter en op het scherm in elkaar. Met ritmische melodieën op de piano, met danspasjes, met een helder spel dat de kleuters laat meegaan in dat poëtisch en steeds klein-verrassend wereldje."
Tuur Deevens, De Bond, 27 mei 2011

"Hallo, langs deze weg steken wij graag een pluim op de hoed van iedereen die aan deze productie mee werkt of heeft mee gewerkt. Wij hebben zopas de voorstelling gezien in Aalter en waren danig onder indruk. Dit is echt kindertheater met de hoofdletter K !!! Ik weet wel zeker dat alle ouders er ook héél erg van genoten hebben!!!"
Familie Mus-Blommaert uit Aalter

"Een ster in de donkere hemel."
Eve Janssens

"We hebben vandaag KEIK gezien en vonden het prachtig. De zaal zat vol kinderen van de eerste kleuterklas en onze kinderen zijn al 8 jaar maar hebben er evenveel van genoten. Ik vond het een staaltje van visuele poëzie." 
Riet Wille

"Het was gewoonweg PRACHTIG !!! Ik was aanwezig met mijn moeder van 71 jaar (extra begeleiding voor mijn kinderen) en 4 kinderen met een mentale handicap (ontwikkelingsleeftijd: 1 kind rond 1 jaar, 3 kinderen rond 2,5 jaar). Mijn ma en ik vonden dit eigenlijk "kunst" :) "
Kleuterklas De Papaver van BuBaO De Triangel Lovendegem