klik hier voor de online versie van deze mail



4Hoog Viert Voort

 

Na een korte zomerpauze hernemen we vanaf zondag 17 september het 4Hoog verjaardagsfeest '4viert20'.
Met hernieuwde energie vliegen we er weer in, HOERA!!!! Kom kijken naar een 4Hoog voorstelling en ontmoet onze gekke 4Hoog personages, feest een hele middag mee met als kers op de taart het koninklijke bal.

Je kan meevieren op 17/09 in de Herbakker in Eeklo, 1/10 in cc Adelberg in Lommel, 8/10 in cc Westrand in Dilbeek, 15/10 bij 30cc in Leuven, 21/10 in cc de Borre in Bierbeek, 12/11 in cc Muze in Heusden-zolder, 19/11 in cc de Werf in Aalst, 17/12 in cc 't Schaliken in Herentals en 23/12 in cc Strombeek...Graag tot dan.

 
 
Herwerkte 'Stekeblind' op KidsOdegand

 

Op zondag 24 september hebben we de eer om de vernieuwde, herwerkte versie van 4hoog's laatste productie 'Stekeblind' (3+) voor het eerst te presenteren. Speciaal voor KidsOdegand spelen we de voorstelling met live muziek door het strijkkwartet Opus4. Mis deze unieke voorstelling niet. We spelen Stekeblind in de concertzaal van de Bijloke om 11u, 14u en 16u. 
tickets reserveer je hier

 
 
Een stap dichter bij de Kazematten

 

Binnenkort starten we met fase 2 in de realisatie van het kind en jongerenhuis 'de Kazematten'.
De Kazematten, een vrijruimte waar cultuur, jeugd en welzijn hand in hand gaan. 
Een ontmoetingsplek waar kinderen en jongeren op een dynamische wijze de kunst van de verbeelding leren ontdekken. De Kazematten streeft naar een diversiteit op alle vlakken wat leidt tot spannende en interessante dynamieken. Het gaat niet alleen over jongeren met een migratieachtergrond, over klein of al wat groter, maar ook over jongeren met speciale sociale of psychische noden. Een inspirerende plek als katalysator tot groei.

Dankzij de financiële steun van foci (fonds culturele infrastructuur), Efro (Europees fonds voor regionale ontwikkeling) en de stad Gent wordt een oude rijtuigmakerij omgebouwd tot kantoor-, repetitie-, atelier- en theaterruimte.  Samen met Jeugdtheater LARF! en onze welzijnspartners Lejo,Stappen, Dinamo en de Conventie zullen we eind 2018 het gebouw kunnen betrekken.

Wil je graag op de hoogte blijven over de Kazematten-plannen schrijf je in op de nieuwsbrief vie deze link 

Op donderdag 23 november organiseren de partners een eerste Kazematten-event waar we meer uitleg geven over de plannen, partners, dromen...Dit evenement gaat door in de Vooruit 's avonds. Ben je er graag bij? Stuur een mail naar steve@4hoog.be en je krijgt een persoonlijke uitnodiging

 
 
4Hoog in Gent
 
Dit seizoen werkt 4Hoog samen met Tickets Gent voor de verkoop van tickets voor de voorstellingen in Gent.
We spelen onze 3+ voorstellingen Stekeblind, Hut en Woesj
Ideaal om de kerstvakantie mee af te sluiten is De koning zonder schoenen (3+) op 6 januari in de Schouwburg van NTGent in een Deluxe versie met live muzikanten en koor. 
Mis ook onze allernieuwste 6+ productie Rebel niet. Deze monoloog gespeeld door Jelle Marteel gaat in première op zaterdag 10 februari 2018.
Kriep (8+) ten slotte speelt op halloweenavond (31 oktober 2017) en voor de allerlaatste keer op 31 maart 2018.
 
Tickets reserveer en koop je HIER!
 
 
 
 
 

powered by zapthemall