klik hier voor de online versie van deze mail



Beste persrelatie,

In 2017 viert Productiehuis 4Hoog zijn 20ste verjaardag. 
20 jaar geleden werd het productiehuis op een vierde etage van een appartementsgebouw opgericht door Caroline Lanoye en Raf Walschaerts (Kommil Foo). Ondertussen is 4Hoog een waardebegrip en kernspeler geworden in het aanbod van  theatervoorstellingen voor kinderen van 3 tem 12 jaar. 
Onder leiding van Artistiek directeur Frans Van der Aa maken wij voorstellingen op een kwalitatieve en professionele manier en dat wordt niet alleen in Vlaanderen gesmaakt, ook op internationaal vlak kunnen wij een mooi palmares voorleggen. 
In dit feestjaar willen we tonen wat 4Hoog was, is en wat het zal worden in de toekomst. 
Vooreerst maken wij de feestproductie ?4viert20?, een niet te missen mini-festival dat op 20 mei in Minard in Gent in première gaat en tot het einde van 2017 in verschillende culturele centra in Vlaanderen zal te zien zijn. Meer info daarover kan u hier vinden. 
Daarnaast grijpen we dit jaar aan om ons rijke archief te ontsluiten via onze website en sociale media maar ook op een leuke attractieve manier voor kinderen via kijkdozen en viewmasters. 
Toekomstgericht willen we het belang, de noodzaak en de sérieux van kunst voor kinderen in de verf zetten. Gedurende dit jaar zullen we een aantal acties ondernemen om dit thema onder de aandacht te brengen. 

Een eerste wapenfeit pleegden we begin deze maand. We stuurden als Gents productiehuis een brief naar het stadstheater NTGent dat op dit eigenste moment op zoek is naar een nieuwe artistieke leiding. Niet om echt te solliciteren, niet om op de vingers te tikken, maar om onze overtuiging over het belang van kinderen in een (stads)theater mee te geven aan NTGent en aan de jury dat mee op zoek is naar een nieuwe artistieke leiding.  

De brief kan u hier lezen. 

Misschien is dit het ideale moment om via uw kanaal kunst voor kinderen onder de aandacht te brengen.  
Wij gaan graag in dialoog met u om onze visie te verduidelijken door middel van een interview (met oprichter Raf Walschaerts en/of artistiek leider Frans Van der Aa), een bezoek tijdens de repetities of wat u wenst. 

Officiële uitnodigingen volgen nog maar plaats alvast volgende data in uw agenda: 

Zaterdag 6 mei om 18u première van onze nieuwe 3+ voorstelling ?Stekeblind? in CC Kortrijk 
Zaterdag 20 mei om 14u30 première van de 4Hoog verjaardagsproductie ?4viert20? in Minard te Gent met voorafgaand om 12u30 een officieel openingsmoment. 

Bij vragen of contact, aarzel niet mij te contacteren 
Steve Piens | 0476 50 81 80 

Hartelijke groet  
In naam van het voltallige 4Hoog-team 
Steve Piens 
Verantwoordelijke communicatie en spreiding

 
 

powered by zapthemall