klik hier voor de online versie van deze mail



4Hoog blaast 20 kaarsjes uit

2017 wordt een FEEST en daar willen we jou graag bij.
Om onze 20ste verjaardag te vieren presenteren we
 onze koninklijke feestproductie '4viert20' (3+) dat zijn première zal kennen op 20 mei 2017 in Minard Gent. Wil je weten wat het feest allemaal in petto heeft? Klik dan HIER en ontdek.

Onze feestproductie is dit seizoen te zien in Gent op 20 en 21 mei; op 27 mei in Brugge; op 28 mei in Vilvoorde; op 3 juni in Oostende en ten slotte op 10 juni in Roeselare. 
Volgend seizoen zetten we het feest verder en spelen we in verschillende culturele centra in Vlaanderen tot eind 2017. 

Reserveer je tickets NU want deze "Royale Celebratie" wil je niet missen. Graag tot dan!

 
 
WMWW, 'Strafste Gentenaar'?

HOERA...Het stadsdsfestival 'Wilde Mannen Woeste Wijven', waar kinderen 2 dagen lang baas zijn in Gent, is genomineerd voor 'De Strafste Gentenaar' in de categorie evenementen. Help ons deze nominatie te verzilveren door te stemmen op WMWW. Stemmen doe je HIEROp dinsdag 7 maart worden de winnaars bekend gemaakt. 
Ondertussen zijn we al begonnen met de voorbereidingen voor de volgende editie. Blokkeer het eerste weekend van oktober 2018 alvast in jouw agenda.

 
 
start repetities 'Stekeblind' (3+)



Deze week zijn we gestart met de repetities  van onze nieuwe voorstelling 'Stekeblind'. 10 jaar na 'De Koning zonder schoenen' maken Frans Van der Aa en Raf Walschaerts een 'Romeo en Julia voor kleuters'. Freek De Craecker en Femke Platteau geven gestalte aan de 2 protagonisten, Egel en Mol. 'Stekeblind' begint de toeren vanaf 19 april 2017. 

 
 
Simon D'Huyvetter wint de 'Blueberry Award' voor zijn rol in 'WANIKAN'


Vorige zomer speelden we 'Wanikan' (3+) op het internationaal theaterfestival in Okinawa (Japan). We zijn fier te mogen melden dat Simon de award heeft gewonnen voor beste acteur. Of zoals het jury raport zegt: "You were selected as the performer who gave us the most fun amongst the performers from all the productions we saw last 
year
"...via deze weg willen we Simon nogmaals feliciteren. 

Wanikan is dit seizoen nog te zien in Gent in Minard op 26 maart, In Anderlecht op 4 april, In Ieper op 23 april en ten slotte opnieuw in Gent bij 'de vieze gasten' op 26 april.

 
 
Volg 4Hoog nu ook op instagram

 

Wil je graag weten hoe het eraan toegaat achter de schermen bij 4Hoog? Volg dan 'Producthuis4hoog' op instagram. daar kan kan je foto's van het leven op tour bekijken, volg je het repetitieproces van onze voorstellingen en alle andere zaken waar 4hoog in het dagdagelijkse leven mee bezig is. kan je niet wachten...HIER de rechtstreekse link naar onze instagrampagina

 
 
En verder...
  • Gaan we vanaf 9 maart opnieuw op tournee met 'Woesj' (3+)
  • Bezoekt 'Het meisje in de gele jas' (2,5+) vele kleuterklasjes in her kader van ons theatertraject
  • Zijn 'Kriep' (8+) en 'De koning zonder schoenen' (3+) nog steeds aan het touren 
  • Delen we je mee dat 4Hoog weer te zien zal zijn de laatste 4 dagen van de Gentse Feesten in Minnemeers. We houden je nog even in spanning over welke voorstellingen het gaat 
 
 

powered by zapthemall