klik hier voor de online versie van deze mail



"de koning zonder schoenen" & René Magritte

 

2017 is een speciaal jaar voor productiehuis 4Hoog want we vieren dan onze 20ste verjaardag.
Dat laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Op 20 mei gaan we in première met ons groot koninklijk verjaardagsfeest en tot eind 2017 zullen we met ons groot feest halte houden in verschillende theaters en culturele centra in Vlaanderen. meer info over het feest kan je hier terugvinden.

Ter gelegenheid van onze verjaardag maken we een nieuwe versie van 'De koning zonder schoenen' dat in 2017 zijn 10de verjaardag viert. Voor deze deluxe versie heeft Peter Spaepen nieuwe muziek gecomponeerd en wordt de voorstellig versterkt door 4 muzikanten en 4 zangers. Er staan maar liefst 10 mensen op scène...een niet te missen voorstelling.

Zoals je al weet is het decor en zijn sommige personages van 'De koning zonder schoenen' gebaseerd op de Belgische surrealist René Magritte. 
In 2017 zal het 50 jaar geleden zijn dat deze kunstenaar is overleden en in 2018 wordt 120 jaar Magritte gevierd. Deze werden dan ook uitgeroepen tot de 'Magritte'-jaren. Heel wat steden en gemeenten zullen  activiteiten organiseren om deze schilder te herdenken.
Na 10 jaar is 'de koning zonder schoenen' nog zeker niet uitgespeeld. We vinden het fantastisch om telkens een nieuwe generatie kleuters te enthousiasmeren met deze koninklijke voorstelling. 

Organiseert jouw gemeente iets rond Magritte? Dan kan de voorstelling misschien deel uitmaken als één van de activiteiten?
Of je wilt de voorstelling nog graag es presenteren? We bieden de 2 versies aan...zowel de originele versie als de deluxe versie met live muzikanten en zangers.

Voor meer info contacteer: steve@4hoog.be of bel naar 09/224.14.00
 

 
 

powered by zapthemall