klik hier voor de online versie van deze mail



Herinnering

Door de vakantie kan het zijn dat de uitnodiging u is ontgaan vandaar dat we nog es een herinngering sturen.

Wij hopen u te mogen ontvangen op maandag 14 november komende...

Gelieve je komst te bevestigen ten laatste op woensdag 9 november aan steve@4hoog.be

 
 
Beste programmator, theaterdirecteur, collega


Ondertussen heeft u ons aanbod voor het seizoen 17/18 al in uw mailbox ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn laat het mij weten en ik stuur deze dan nog per mail door. Wij hopen alvast om in het seizoen 17/18 aanwezig te zijn in uw theater.
 
Om onze banden nog meer te verstevigen nodig ik u graag uit op onze ontmoetingsdag op maandag 14 november '16 in de ?Minard? in Gent. Het wordt geen verkoopsdag, die dag hebben we deze week al gehad maar een dag dat we als productiehuis graag in dialoog gaan met u. Wat kunnen we nog meer voor elkaar betekenen in de toekomst? Waarmee zijn wij zoal met 4Hoog bezig en waar willen wij naartoe...

Op die dag heb je ook de kans om de klasvoorstelling ?Het meisje in de gele jas? te zien, een voorstelling dat deel uitmaakt van ons theatertraject. We spelen de voorstelling in 3 verschillende klassen waar maximum 8 programmatoren per klas op worden uitgenodigd.

Verder kan je ook gaan kijken naar ?De koning zonder schoenen?.
 
Dagverloop:
09u30 aankomst programmatoren op locatie
09u45 voorstelling ?Het meisje in de gele jas? in ?De Harp?
10u30 voorstelling ?Het meisje in de gele jas? in ?De Harp?
11u00 plenair moment in Minard

In dit plenair moment stellen we ons team voor, staat Frans Van der Aa u graag te woord over het belang van theater voor kinderen, komt Raf Walschaerts samen met Frans u een stand van zaken geven over onze nieuwe voorstelling ?Stekeblind?, willen we onze plannen van de komende 5 jaar aan u voorstellen en gaan we graag in gesprek met u.
 
12u30 Lunch en netwerkmoment
13u30 ?Koning zonder schoenen? in Minard
13u45 ?Meisje in de gele jas? (De oogappel)

Gelieve uw komst te bevestigen voor vrijdag 11 november '16. Kom je graag naar de klassenvoorstelling kijken, laat mij weten op welk uur je graag wilt aansluiten (let op max. 8 per voorstelling, snel zijn is de boodschap) en ik laat je weten wanneer en waar je om welk uur moet zijn. De scholen zijn op wandelafstand van de Minard.
 
Hartelijke groet in naam van het volledige 4Hoog-team
Steve
 

 
 

powered by zapthemall